Ervaringen

Larissa Molenkamp 

We hebben je zadelpasconsult als zeer prettig en leerzaam ervaren. Je hebt niet alleen gekeken naar het zadel maar ook naar het hele paard en mijn houding. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt dat er ook naar het paard en mijn houding werd gekeken.

Dus dit was zeker een zeer positief punt. Dankjewel!

NH photo

Jessica Oldenbeuving

Ik heb je pasconsult als zeer prettig ervaren! Je kwam op tijd, kon je keuzes goed beargumenteren, kon mij laten inzien wat er niet klopte aan mijn zadel, je bent een prettig persoon in de omgang,

Je komt open over en legt duidelijk uit waaruit blijkt dat je over de kennis beschikt.

Izabel van der Meide

Mijn zadel schoof erg, dus daarom kwam Lisanne langs voor een pasconsult. Mijn pony was een beetje gespannen, daarom was het heel fijn dat Lisanne echt de tijd nam voor alles. Ik vond het ook heel fijn dat ze uitlegde wat ze precies deed en dat ze het mij ook liet zien en voelen.

Voor mij dus een hele positieve ervaring!

Chantal Boertien

Lisanne is bij mijn paard geweest voor een pasconsult. Ze had verschillende zadels bij haar en legde goed uit waarom welke zadel goed kan liggen of juist niet. Ze neemt je mee in haar werkzaamheden met de punten waar ze op let bij het passen van een zadel. Erg duidelijk, rustig en behulpzaam in haar werk.

Tussendoor liep ik tegen het kantelen van mijn zadel aan. Lisanne is langs geweest en heeft samen met mij naar een oplossing gezocht.

Bij mijn zadel zaten singelstoten die toch niet meer zo mooi waren. Lisanne heeft deze vervangen en dit super netjes uitgevoerd. Daarnaast heeft mijn zadel nieuwe opvulling gekregen en zit weer als een zonnetje.

Lisanne neemt haar werk serieus en denkt goed om het welzijn van het paard.

Marije Klaseboer

Lisanne kwam hier in het kader van haar opleiding als oefening voor een zadelpas consult. Ze nam alle tijd en heeft netjes alles opgemeten en gecontroleerd.

Ik kreeg een heel goed advies op welke punten mijn zadel aangepast moest worden. Voor 1 paard was het zadel te lang en kon ze me netjes informeren over welke opties er waren voor een ander passend zadel.

Al met al een hele fijne sessie! Lisanne bedankt!