top of page

Mijn Visie. Mijn Passie.

Mijn Verhaal

Ik ben van jongs af aan gek van en met paarden en actief in de dressuursport. Dit is begonnen met mijn eigen pony op 9-jarige leeftijd en nooit meer gestopt. Het opleiden van jonge paarden voor het hogere niveau vind ik fantastisch.

 

Het is een traject vol uitdagingen en de stappen die je samen maakt tijdens het opleiden, daar kan ik echt van genieten!

Deze ervaring maakt van mij een oplossingsgericht en flexibele persoon, kwaliteiten die niet alleen van pas komen tijdens het paardrijden, maar ook bij mijn werk als zadelpasser. Het gaat niet alleen om het juiste zadel kiezen, maar ook om het begrijpen van de unieke behoeften van elk paard en ruitercombinatie. Omdat leren een oneindig proces is, heb ik mijn ORUN-diploma gehaald. Dit opende de deur naar het lesgeven en heb ik jaren met veel plezier gedaan.

Door een eigen negatieve ervaring met een niet passend zadel ben ik na gaan denken, dit moet toch anders kunnen?
Ik ben daarom in 2022 gestart met de opleiding Equine Saddlefitting Specialists. Deze opleiding is vrij nieuw en staat voor een nieuwe generatie zadelfitters die opgeleid zijn met meer informatie over biomechanica van het paard, ruiteranalyse en zadelpasvormen.

 

Met mijn gevoel als ruiter plus de ervaring in het lesgeven en nu met kennis van het zadelpassen biedt ik een unieke combinatie waardoor ik zowel voor paard als ruiter een juist advies over een passend zadel kan uitbrengen zodat jij en je paard gezamenlijk tot een optimale prestatie komen en het welzijn van het paard gewaarborgd blijft.

bottom of page